Qui som?

La meva foto
Som la comissió Porrera decideix encarregada de dur a terme i promoure la consulta popular per la independència de la nació catalana, a Porrera, el 25 d'abril. Ho hem fet i Porrera amb un 57,7% de participació HA DECIDIT.

dilluns, 22 de març del 2010

Reunió diumenge 22 de març al casal

Reunió diumenge 22 de març al casal.

A les 6, hem quedat amb l'associació de jubilats de Porrera i els hem explicat què és el Porrera decideix, qui som, què pretenem, quina és la finalitat i els hem exposat el calendari d'actuacions previstos.
S'ofereixen per ser ells, els encarregats de recollir el material pel Mercat dels Encants de Porrera aquest dijous i diumenge de 4 a 6 al Casal.

A les 7, hem continuat berenant els pastissos que hem anat portant i hem començat la reunió general.

Ordre del dia:

.-Presentació de Porrera Decideix. Diumenge 28 de març. Exposició interactiva de fotografies de neu de Porrera. Diumenge a la tarda.
Recollida durant tota la setmana de fotografies de neu de Porrera per tal de poder-les imprimir i muntar l'exposició el proper divendres.
Aquest divendres a les 19.00h tothom qui vulgui ajudar a muntar l'exposició, a l'entrada de l'ajuntament!!

.-S'escull el logo dels dos proposats: segell amb la imatge de Sant Antoni

.-Diumenge de Pasqüa: Mercats dels Encants de Porrera. Decideix què hi portaràs!!
Mercat dels encants, el diumenge al matí. Tothom s'apunta a la llista de coses què portarà: begudes, cafès, pastes,... a més a més de les coses que es vendran a les paradetes.

.-Queda pendent de concertar dia i hora d'alguna xerrada i/o concert.

.-Vots anticipats en cadascuna de les activitats que es realitzen i queda pendent de nomenar un fedatari, qui formarà part de la mesa el 25 d'abril.

.-Es decideix que de moment, la part econòmica vindrà donada pels diners que es generin al Mercat dels Encants, a més a més de les donacions voluntàries en una guardiola de donatius, present també a tots els actes.

.-Activitats dia de les eleccions: 25 d'Abril. Intentarem implicar les diferents associacions del poble.
-lectura de poemes del Miquel Martí i Pol
-Gegants i grallers
-S'ha proposat a l'AMPA per vendre els llibres de Sant Jordi a la plaça de missa
-....
- Dinar, xocolatada....

.-Activitat de formació de voluntaris dissabte vinent a Reus. Ho organitza Reus decideix. Cal inscripció prèvia. Al facebook hi trobareu l'enllaç.

.-Propera reunió: divendres a les 19.00 a l'ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada