Qui som?

La meva foto
Som la comissió Porrera decideix encarregada de dur a terme i promoure la consulta popular per la independència de la nació catalana, a Porrera, el 25 d'abril. Ho hem fet i Porrera amb un 57,7% de participació HA DECIDIT.

dilluns, 8 de març del 2010

Benvinguda

Hola,

Benvinguts i benvingudes al bloc PORRERA DECIDEIX.

A partir d'ara aquest bloc, juntament amb el bloc porreradecideix.bloc.cat, ens servirà per comunicar-nos de manera més còmoda, més ràpida, més directa...... sobre tot lo relacionat amb la Plataforma que volem tirar endavant sobre la consulta popular pel proper 25 d'Abril o 20 de Juny.

I esperem que hi participeu activament, perquè volem engrescar el màxim de porrerans que es deixin engrescar, per demanar que tenim DRET A DECIDIR com a poble si volem o no ser independents. Queda en segon terme si es pretèn demanar l'autodeterminació i la independència; i passa per davant de tot, el dret a decidir per naltros mateixos, sense que vingui imposat des de fora: QUÈ VOLEM O DEIXEM DE VOLER.

Hem fet una primera convocatòria aquest diumenge, al casal, i hem de dir que la valoració ha estat del tot positiva; hi ha hagut una resposta unànime: tothom ha dit que sí, que ho tiréssim endavant i que ho tiraríem endavant entre tots. S'ha proposat parlar amb les diferents associacions de Porrera i s'ha proposat una segona convocatòria pel dijous que ve, a les 7, a la sala de l'Ajuntament, per acabar de decidir qui vol participar més activament amb la plataforma i començar a crear la pròpia plataforma per gestionar-ho tot.

De moment, res més, anirem penjant més informació sobre tot plegat.

Moltes gràcies, entre tots ho farem possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada