Qui som?

La meva foto
Som la comissió Porrera decideix encarregada de dur a terme i promoure la consulta popular per la independència de la nació catalana, a Porrera, el 25 d'abril. Ho hem fet i Porrera amb un 57,7% de participació HA DECIDIT.

dimarts, 16 de març del 2010

PORRERA DECIDEIX

PORRERA DECIDEIX.

OBJECTIU DEL PORRERA DECIDEIX:
Organitzar i fomentar la participació en un una consulta popular per a totes les porrerenques i porrerencs, a partir de 16 anys, formulant la següent pregunta:

"ESTEU D'ACORD QUE LA NACIÓ CATALANA ESDEVINGUI UN ESTAT DE DRET, INDEPENDENT, DEMOCRÀTIC I SOCIAL, INTEGRAT EN LA UNIÓ EUROPEA?".

I garantint des de la neutralitat la possibilitat de votar: SI, NO o en blanc.

FINALITAT:

Reivindicar el Dret a decidir que té la nació catalana, per escollir de forma democràtica, lliure i pacífica el seu futur.

QUI FORMA LA COMISSIÓ PORRERA DECIDEIX?

Totes les persones que lliurement hi han volgut participar, així com totes les entitats que hi han donat suport.

QUAN ES DURÀ A TERME LA CONSULTA?

El proper 25 d'abril des de les 9 a les 20 hores.

ON ES PODRÀ VOTAR?


COM S'ACREDITA EL VOT?

Amb el DNI, carnet de conduir o passaport.

QUÈ SÓN LES CONSULTES PEL DRET A DECIDIR?

Són un conjunt d'iniciatives locals coordinades a nivell nacional i impulsades per la societat civil, que van començar a Arenys de Munt i s'estan estenent per la majoria de pobles i ciutats de Catalunya.
Totes aquestes consultes, no vinculants, tenen com a objectiu ser una resposta democràtica i pacífica, per posar de manifest el dret a l'autodeterminació de totes les nacions i en concret, la catalana, basant-se amb la Declaració Universal dels Drets Humans.
Defensar el dret a l'autodeterminació de la Nació Catalana no és res més que tenir dret a decidir, amb pau i llibertat, seguir pertanyent a l'Estat Espanyol o tenir un estat propi dins la Unió Europea.

Des de fa molts anys, totes les opcions polítiques es belluguen obsessionades pel rèdit electoral immediat dins de la parcela de votants del seu discurs, i s'ha perdut la unitat d'acció dins del lliure pensament, que a inicis de la democràcia podia representar l'Assamblea de Catalunya.

Aquesta és una iniciativa popular que critica les constants renúncies dels nostres dirigents a posar en el centre de la reivindicació nacional, el dret a decidir.

Comissió de Porrera decideix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada