Qui som?

La meva foto
Som la comissió Porrera decideix encarregada de dur a terme i promoure la consulta popular per la independència de la nació catalana, a Porrera, el 25 d'abril. Ho hem fet i Porrera amb un 57,7% de participació HA DECIDIT.

dilluns, 29 de març del 2010

Carta de suport d'en Màrius Serra

Hola de nou,

Aquest cap de setmana, en Màrius Serra va ser per Porrera i vam poder parlar amb ell al pub donatos entremig de gent, futbol i barça. Li vam exposar les propostes que faríem des del porrera decideix, i ens ha enviat aquest mail de suport a la consulta pel 25 d'abril. Aquí teniu el que ens va enviar.

"La raó de ser de qualsevol organització col·lectiva democràtica és el poble. Aquest és el valor suprem de la democràcia. Malament rai si els representants del poble deixen de sentir-se'n part. La societat actual té una complexitat logística tan extrema que sembla un miracle que alguna cosa pugui emanar per iniciativa popular. Això implica una força innegable, que després caldrà canalitzar. Si jo fos de Porrera, el 25 d'abril aniria a votar i votaria a favor de la independència de Catalunya". Màrius Serra.

Des del bloc voloem donar les gràcies al Màrius Serra pel seu suport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada