Qui som?

La meva foto
Som la comissió Porrera decideix encarregada de dur a terme i promoure la consulta popular per la independència de la nació catalana, a Porrera, el 25 d'abril. Ho hem fet i Porrera amb un 57,7% de participació HA DECIDIT.

dimarts, 9 de març del 2010

Carta de suport a la Consulta popular

Carta per a les associacions:

Des del 13 de setembre passat, que es va dur a terme la primera consulta sobre la independència de la nació catalana a Arenys de Munt (Maresme), s’ha generat un seguit d’onades de consultes a nivell municipal, per posar de manifest que tenim tot el dret del món a expresar-nos lliurement i decidir cap a on volem que vagi el nostre futur, reivindicant així el dret a l’autodeterminació.

És per aquest motiu, i amb l’objectiu de convertir aquest acte democràtic amb un procés participatiu i obert a totes les porrerenques i porrerencs, que us animem a que doneu suport a la creació de la Comissió Porrera Decideix, per convocar la consulta sobre la independència de la nació catalana a Porrera.

Aquest és un moviment que sorgeix de la societat civil, és una iniciativa ciudadana que reclama el dret del nostre país a prendre les nostres pròpies decisions, decisions entre persones adultes amb maneres de pensar diferents.

A partir de la primera reunió que es va fer el diumenge passat (7/03/2010) al casal, es va decidir unànimament que una manera d’arribar a tot lo poble podria ser a través de les diferents associacions que hi ha; És per tot això que us proposem aquest debat dins la vostra entitat per poder comptar amb el vostre suport.

I us convidem a la reunió que tindrà lloc el proper dijous 11 de març, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes de l’ajuntament de Porrera.

Volem decidir i comptem amb valtros per fer-ho possible.

Promotors de la Comissió Porrera Decideix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada