Qui som?

La meva foto
Som la comissió Porrera decideix encarregada de dur a terme i promoure la consulta popular per la independència de la nació catalana, a Porrera, el 25 d'abril. Ho hem fet i Porrera amb un 57,7% de participació HA DECIDIT.

dimarts, 30 de març del 2010

Notícia al reusdigital.cat

El 30 de març sortia aquesta notícia, firmada per la redacció al reusdigital.cat.

Aquí la teniu:

Porrera Decideix es presenta amb ple suport municipal
Lluís Llach dóna suport a la plataforma porrerenca i exhorta els més joves a participar-hi
Redacció 29 de març de 2010
Amb un centenar de persones a la sala d'actes de l’ajuntament, Porrera Decideix es va presentar oficialment ahir al vespre amb la voluntat de generar entre els vilatans el debat a l’entorn del dret a decidir sobre el futur de la nació catalana. La població prioratina concorrerà a la convocatòria del 25 d’abril conjuntament amb Cornudella de Montsant, els Guiamets, Capçanes, Poboleda i les Vielles Alta i Baixa.

Membres de Porrera Decideix "Estem molt contents de l'èxit de la convocatòria. Tot el poble s'hi ha sentit representat", afirmava Jonàs Macip, portaveu de Porrera Decideix, després de l'acte que reuní un centenar de veïns de totes les edats amb les entitats porrerenques que hi donen suport: l'Associació de Gegants i Grallers, la Penya Blau-grana, l'Associació d'Amics i veïns, la Cooperativa, la Societat de Caçadors i l'Ajuntament de Porrera.

La presentació s'emmarcava dins el conjunt d'actes que la comissió ciudadana i d'associacions de Porrera té previst fins al dia de la consulta, i que s'ha iniciat amb l'exposició intitulada 'Sortint del llarg hivern, poble a poble, creix consciència pel dret a decidir', amb imatges sobre la nevada d’enguany, cedides per aficionats del poble, i que es poden contemplar al vestíbul de la Casa de la Vila. En l'acte hi prengué part l'alcaldessa de Porrera, Mercè Juncosa, que agraí l'assistència i expressà el ple suport de la institució municipal a la convocatòria "com a exercici de plena llibertat i democràcia", i d’Anton Baiges, d'Òmnium Cultural Baix Camp, que defensà les diferents raons per les quals cal participar en una consulta sobre el dret d’autodeterminació de la nació catalana. També prengué la paraula en el col·loqui posterior, el cantautor Lluís Llach, que advertí que calia estar preparats pel silenci "institucional i mediàtic" que previsiblement patirà tot aquest moviment popular sobiranista.

D’altra banda, diumenge vinent, 4 d’abril, durant tot el matí, tindrà lloc el 'Mercat dels Encants de Porrera. Decideix que hi portaràs!' on tothom que ho vulgui hi podrà participar, així com per al proper dissabte, 10 d’abril, estan previstes unes jornades de debat i concert per al dret a decidir a la mateixa població del Priorat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada