Qui som?

La meva foto
Som la comissió Porrera decideix encarregada de dur a terme i promoure la consulta popular per la independència de la nació catalana, a Porrera, el 25 d'abril. Ho hem fet i Porrera amb un 57,7% de participació HA DECIDIT.

diumenge, 11 d’abril del 2010

Unitat al Priorat, per organitzar les consultes sobiranistes.

Hola, aquest és el títol que encapçala la notícia de la Presentació Conjunta de les comissions Decideix del Priorat, del dissabte 10 d'Abril, a l'Ermita de Sant Antoni de Porrera, del diari El Punt que surt publicat el diumenge 11 d'abril.
Us ho ajuntem perquè hi feu una ullada.


porrera
Unitat al Priorat, per organitzar les consultes sobiranistes
11/04/10 02:00 - Porrera - el punt email protegit L'acte de presentació de les plataformes es va fer a l'ermita de Sant Antoni de Porrera. Foto: José Carlos León.1
Notícies de ...

Porrera Cornudella de Montsant Ulldemolins Poboleda Capçanes Siurana La Vilella Alta La Vilella Baixa Tots els municipis de la comarca del Priorat en què s'han constituït plataformes per organitzar una consulta popular han unit esforços per coordinar conjuntament aquest acte i intercanviar experiències. Albarca, Cornudella de Montsant i Siurana, Capçanes, Guiamets, Poboleda, Porrera, Ulldemolins, Vilella Baixa i Vilella Alta ja tenen amb comissions organitzatives i ahir, es van presentar en un acte a l'ermita de Sant Antoni de Porrera. Tots els representants de les entitats van coincidir a reivindicar el dret a decidir democràticament la independència de Catalunya i van animar la resta de municipis de la comarca que encara no s'han reunit per fer una consulta, a constituir-se: «hem de fer poble, comarca i país» s'expressaven, «per aconseguir que la consulta acabi sent vinculant». Roger Pascual, de la Plataforma Priorat, va destacar les dues raons que han convençut l'entitat per donar suport a la consulta: primer, perquè està organitzada per la societat civil, i segon, perquè «som partidaris d'una democràcia participativa», però més enllà d'això, va expressar amb ironia, que després d'«anys d'avorriment polític» es fa necessari tirar endavant les consultes encara que no siguin vinculants. Per l'etnòleg Salvador Palomar, el fet de poder fer la consulta «ja és una victòria». En l'acte, convocat per ahir, s'hi van fer diferents activitats populars i es va gaudir de la col·laboració especial del cantautor Feliu Ventura.

Darrera actualització ( Diumenge, 11 d'abril del 2010 02:00 )
Publicat a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 11-04-2010 Pàgina 6

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada