Qui som?

La meva foto
Som la comissió Porrera decideix encarregada de dur a terme i promoure la consulta popular per la independència de la nació catalana, a Porrera, el 25 d'abril. Ho hem fet i Porrera amb un 57,7% de participació HA DECIDIT.

dimecres, 7 d’abril del 2010

Presentació conjunta de les comissions Decideix del Priorat amb intervencions de les diferents comissions organitzadores per la consulta sobre la inde

Us fem sabedors, que hem enviat aquesta carta convidant les comissions decideix, associacions i entitats del Priorat per l'acte de presentació conjunta d'aquest dissabte 10 d'abril, a les 6 de la tarda a l'ermita de Sant Antoni. Serà un acte obert a tothom i hi esteu tots convidats.


Benvoluts/des comissions decideix, associacions i entitats del Priorat,

El proper 25 d’abril, a set pobles del Priorat, s’han organitzat comissions per convocar la consulta sobre la independència, per reivindiar el dret a decidir que té la nació catalana.
Aquest moviment, que s’està generant cada vegada a més pobles del nostre país, surt de la societat civil i de moltes de les entitats que formen el teixit associatiu de la nostra nació.
Sense subvencions, tan sols amb els recursos econòmics i el temps que hi aporta la gent, voluntàriament, i amb el silenci informatiu dels mitjans de comunicació majoritaris, tota aquesta movilització d’il•lusió ja es considera que és la més important que hi ha hagut a casa nostra en molts anys.
Aquest dissabte 10 d’abril, volem sumar esforços per fer un Acte Conjunt de Presentació dels Pobles del Priorat que decideixen. Perquè de la mateixa manera que tenim clar que per fer país, és prioritari, fer poble; també tenim clar que l’àmbit natural més proper de relació i coordinació entre pobles, és i ha de ser, la nostra comarca i volem aprofitar aquesta trobada per intercanviar experiències i propostes, entre les diferents comissions locals del Priorat.
És per tot això que us convidem a participar a aquest acte, amb la finalitat d’aconseguir un cert ressò mediàtic, per donar a conèixer i per parlar del dret a decidir a tota la comarca, per motivar a votar els ciutadans convocats a les properes consultes, sobretot la del 25 d’abril. I també per animar els pobles que encara no ho han tirat endavant; és per damunt de tot un acte democràtic, reivindicar el dret a decidir.

L’acte tindrà lloc aquest dissabte 10 d’abril, a les 6 de la tarda a l’ermita de Sant Antoni de Porrera.

Presentació conjunta de les comissions Decideix del Priorat amb intervencions de les diferents comissions organitzadores per la consulta sobre la independencia i de les associacions comarcals que hi vulguin prendre part. Cloenda de l’acte amb actuació musical.


Si per questions metereològiques, no és viable fer-ho a l’aire lliure, la presentació conjunta tindrà lloc a l’Ajuntament de Porrera.

Us hi esperem i agrairíem que ens confirméssiu l’assistència a la nostra adreça de correu electrònic.
Les comissions locals que hi vulgueu participar, si ens volguéssiu enviar el vostre logo, editaríem un cartell conjunt.

La nostra adreça és : porreradecideix@gmail.com

Gràcies per endavant,
Atentament

Comissió Porrera decideix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada