Qui som?

La meva foto
Som la comissió Porrera decideix encarregada de dur a terme i promoure la consulta popular per la independència de la nació catalana, a Porrera, el 25 d'abril. Ho hem fet i Porrera amb un 57,7% de participació HA DECIDIT.

dijous, 15 d’abril del 2010

Aplec conjunt del Priorat Decideix al Reusdigital.cat


Us ajuntem la notícia que surt al Reusdigital.cat i si voleu veure la notícia directament del reusdigital, podeu clicar a aquest enllaç:

Aplec conjunt del Priorat Decideix
Redacció 13 d'abril de 2010
L’ermita de Sant Antoni, de Porrera, va ser el marc escollit, el passat cap de setmana, per la presentació conjunta de la plataforma 'El Priorat Decideix' sobre la consulta popular del 25 d’abril. El cantautor valencià Feliu Ventura va donar suport a l’acte.


"Hem de fer poble, comarca i país". Aquest és el resum de totes les intervencions que van tenir lloc en el marc incomparable de l’ermita de Sant Antoni, de Porrera, per presentar la desena de comissions del Priorat Decideix, que concorren a la consulta democràtica sobre la sobirania de Catalunya del proper 25 d’abril. Per cada poble va intervenir un representant, a més del suport de gairebé la totalitat d’entitats culturals, cíviques o esportives de la comarca.

Els parlaments de presentació anaren a càrrec de Marc Sabaté, per la Vilella Alta; Damià Fàbrega, per la Vilella Baixa; Montserrat Solà, per Poboleda; Sergi Montlleó, per Ulldemolins (població que anirà a la convocatòria del 20 de juny); per Capçanes, Lluís del Arca i per Albarca, Cornudella de Montsant i Siurana, Salvador Palomar. Presentà l’acte Jonàs Macip, de Porrera, conjuntament amb Pau Peyrí i Oriol Domènech.

L'acte de suport va comptar amb l’actuació del cantautor valencià Feliu Ventura i es va cloure la trobada amb un berenar popular i vi del Priorat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada