Qui som?

La meva foto
Som la comissió Porrera decideix encarregada de dur a terme i promoure la consulta popular per la independència de la nació catalana, a Porrera, el 25 d'abril. Ho hem fet i Porrera amb un 57,7% de participació HA DECIDIT.

dijous, 6 de maig del 2010




25A: Lectura de poemes d'en Miquel Martí i Pol.

Vam fer una lectura continuada de poemes d'en Miquel Martí i Pol.

No vam dubtar ni un moment, que si havíem de fer una lectura de poemes, seria d'en Miquel. Primerament perquè ens el sentim una mica nostre, del poble, perquè de la mà d'en Lluís i del Grau van passejar pels carrers, pels trossos i es van impregnar de la gent del poble, del món Porrera.

Un carrer duu el seu nom, ens vam unir per fer un homenatge en el seu setantè aniversari i ho vam celebrar amb ell i això ens n'orgulleix. També vam retre-li memòria quan va morir, des de l'escola i amb tothom qui ens va voler acompanyar.

En segon lloc perquè va dedicar la seva vida a un país, a una llengua, a una literatura i ha contribuit a fer-la més rica i més plena.

Però també perquè la seva poesia arriba a la gent, ens permet fer-nos-la nostra en moments d'alegria, en moments de tristesa, d'ànim, desànim, d'èxit, de fracàs....

I perquè és un plaer gaudir de la lectura dels seus poemes.

Volem que aquesta lectura sigui una lectura entre tots i que tothom qui en vulgui llegir algun, de poema, el trii, remeni, esculli i ens el llegeixi perquè entre tots, l'assaborim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada